top of page

Wegens omstandigheden zijn er vanaf heden geen cursussen of workshops meer gepland. Per september wordt dit weer opgepakt. Graag tot dan. 

Spoelen van Draad

Handwerklessen en workshops

Feiten en handig om te weten 

Alle naailessen die aangeboden worden zijn vanuit een samenwerking tussen Juffrouw Helderder (Iris) en Shoetime (Bert) ontstaan. Juffrouw Helderder is bij de Shoetime verantwoordelijk voor alle fournituren die daar verkocht worden. Door het gebrek aan naailesmogelijkheden in de wijk Beijum, de ruimte die Shoetime biedt (ook in de avond uren) en Juffrouw Helderder die van oorsprong beeldend docent is, was de start voor de naailessen zo'n twee jaar geleden gemakkelijk gemaakt. 

 

Alle cursussen worden gegeven in de Shoetime aan de Stoepemaheerd 1 in Beijum, Groningen door Juffrouw Helderder. Tevens is het voor alle cursussen raadzaam om een eigen naaimachine mee te nemen, je leert en werkt hier het beste op. Heb je geen eigen naaimachine, dan is dat geen probleem, er zijn naaimachines te leen. Daarnaast is het handig om een stofschaar, spelden en mogelijk ander fournituren mee te brengen, heb je deze niet, ze zijn terplekke te koop. Tijdens alle cursussen wordt er koffie/ thee/ limonade/water en een koekje aangeboden. Bij de workshops die een hele dag duren, zit zelfs een lunch van een echte cateraar bij de prijs inbegrepen. 

bottom of page