top of page

Workshop

Lamp haken

Zaterdag 14 en 28 oktober geven Juffrouw Helderder en Sanny Fokkema een gezellige workshop Lamp haken. De workshop is all inclusief. Ben je student? Geef dit dan aan op het opgave formulier. Je krijgt op vertoon van je studiepas (inschrijving) 50% korting.

€60,-

Gezellig haken

Wat kan je verwachten:

Een gezellige all- inclusieve tweedelige workshop van 10.00 uur tot 13.00 uur met koffie/ thee/ iets lekkers. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers gaan we de eerste zaterdag de materialen uitkiezen die we gaan gebruiken voor de lamp. Tevens gaan we die ochtend de opzet haken van de lamp volgens een patroon. Het is de bedoeling dat je in de twee tussenliggende weken zelfstandig verder probeert te gaan. Op de tweede zaterdagmorgen kan je vragen stellen en wordt je geholpen met het afmaken en afwerken van de lamp. Alle materialen en patronen zijn voorradig en bij de prijs inbegrepen. 

Voor wie is het geschikt?

Het is handig als je enigszins kan haken (vasten en lossen), dat je een eenvoudig haakpatroon kan lezen en je wat kracht in de handen hebt. Tevens hebben wij wel een leeftijdslimiet van 16+ ingesteld. Als je al een gevorderd bent heb je een voordeel in snelheid. Je mag dan ook je eigen haaknaalden meenemen als je dat prettig vindt. We beginnen echt bij het begin en proberen zo ver mogelijk binnen deze tijd te komen, maar we willen vooral twee gezellige ochtenden handwerken creëren. 

Gezellig haken
bottom of page